სიცოცხლისთვის საშიში პროდუქტები დასახელდა

სხვადასხვა ქვეყნის მეცნიერები მივიდნენ დასკვნამდე, რომ ტაფაზე ან „ფრიტიურში“ შემწვარი საკვები, ადამიანის უჯრედების დაზიენებას იწვევს, რაც სხვადასხვა დაავადების მაპროვოცირებელი ხდება.

მათი თქმით, ყველაზე მავნე საკვებად ითვლება: შემწვარი ხორცი, „ფრიტიურში“ შემწვარი ქათმის ფილე, მაიონეზი, მოხალული თხილი, ომლეტი, ცხიმიანი ყველი (განსაკუთრებით პარმეზანი) და ზეითუნის ზეთი.
აღნიშნულის შესახებ საინფორმაციო სააგენტო „Daily Mail“ აცხადებს.